7 saker om mig

Jag har blivit utmanad att berätta 7 saker om mig själv och eftersom det småtjatas lite om att jag ska skriva det så kommer listan här.

1. Jag kan inte se skräckfilmer på bio. Jag är alldeles för lättskrämd för det och vill kunna sitta säkert hemma i soffan där jag kan blunda precis så mycket som jag vill och sänka volymen om jag skulle känna att det behövdes.


 
2. Jag har skrivit väldigt mycket "svåra" dikter i mitt liv. När jag var runt 16-17 trodde jag att jag var en fullfjädrad poet och dessutom att jag var otroligt djup. Jag kan inte läsa dessa dikter idag utan att vilja sjunka genom jorden. Men jag fick i alla fall hångla någon gång genom det. Ännu en gång, inget ont som inte för någonting gott med sig.3. Jag har spelat i band i kanske 5-6 år. Bandet hette lite olika saker under åren men går numera under namnet foRÄVer. Ganska töntig namn men vi hade sjukt kul. Vi spelade på någon 50-års fest, någon studentskiva och gjorde även en bejublad spelning på puben the Fox and Badger.

4. Jag har tränat jujutsu i ca 2-3 år och uppnådde bältesgraden orange (har jag för mig). Jag tröttnade dock eftersom vi aldrig fick lära oss någonting riktigt ballt som tex rundsparkar och att slåss med katanas.

 

5. Jag gillar verkligen inte när folk jag halvkänner ska kramas. Det gör mig väldigt obekväm. Framför allt för att jag aldrig vet om de kommer att gå för kramen eller handslaget. Min misstanke är att samma människor känner av att jag blir obekväm och därför även själva känner sig smått obekväma. Att krama människor man träffat en gång förut är ett otyg som borde stoppas.

6. Jag är väldigt stolt över att jag börjar bli gråhårig. Jag börjar få riktigt grå tinningar vilket gör att jag känner mig vuxen när jag ser mig själv i spegeln. Jag ser dock fortfarande mig själv som typ 20.

7. Jag har ärvt mitt intresse för historia av min kära morfar som var väldigt allmänbildad och brukade sitta och berätta dels om historia men även annat intressant. Morfar gillade svensk historia men gillade verkligen att berätta om antiken för mig. Jag är därför lite av en specialist på dels antiken men även svensk stormaktshistoria. Jag kan även (onödigt nog) rabbla alla kungligheter från Gustav Vasa till nuvarande kungen i ordning, inklusive förmyndarregeringar.Kommentarer
Postat av: Linda

Pax på att få vara i samma lag som dig om vi någonsin spelar TP ihop ett gäng. Jag kan ingenting om historia och skäms nästan lite för det. Men jag kan sport och nöje. Tänk vilket team.

2010-03-06 @ 18:03:36
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0